Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Kal konusu emanet zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların yüzı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseri maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında kuruluşda mevcut insanoğluın hariçya hızlı Yangın Kapısı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

ürkü pas sebebiyle yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin malum bapnın nâre metanet seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni bapları, dürüst bir şekilde monte edilerek ve tekdüze olarak bakımının kuruluşlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak zait insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması anlamına gelir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yerinde ise buna rabıtalı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek arkaışını getirmektedir.

Report this wiki page